شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

جزییات جدید از ابتلا بایدن به کرونا

«کوین اوکانر» پزشک کاخ سفید روز شنبه جزئیات جدیدی درباره ابتلای «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به ویروس کرونا ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» اوکانر گفت علائم بایدن شامل آبریزش بینی، سرفه خشک، گلودرد و بدن درد است اما وضعیت او «رو به بهبودی» است.

پزشک کاخ سفید افزود، رئیس جمهور آمریکا به احتمال زیاد به زیرسویه جدید و بسیار مسری «BA.5» مبتلا شده که به سویه امیکرون ویروس کووید-۱۹ تعلق دارد.

او همچنین گفت که علائم حیاتی بایدن عادی است و دچار تنگی نفس نبوده و در فضای عادی اتاق سطح اکسیژن خون وی عادی است و ریه‌های و کاملاً سالم هستند.

نتیجه تست کرونای بایدن روز پنجشنبه مثبت اعلام شد.کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که با وجود مثبت شدن نتیجه تست کووید-۱۹ رئیس جمهور آمریکا، علائم وی خفیف بوده و از راه دور وظایف خود را انجام خواهد داد. 

در این بیانیه آمده است رئیس جمهور آمریکا به‌طور کامل با واکسن شرکت «فایزر» در برابر ویروس کرونا واکسینه شده بود و علاوه بر آن دو دوز واکسن یادآور این شرکت را نیز تزریق کرده بود. 

«شی جین‌پینگ» رئیس جمهوری چین روز جمعه با ارسال پیامی به جو بایدن برای وی آرزوی بهبودی و سلامتی کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر